30. apr. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og Frederik tager på landet

Som man kunne se i DR-dokumentaren ”Kongehuset indefra”, så nyder kronprinsen at køre rundt med børnene i sin ladcykel.
Som man kunne se i DR-dokumentaren ”Kongehuset indefra”, så nyder kronprinsen at køre rundt med børnene i sin ladcykel.
Foto: Screendumb fra video
Kronprinsparret og deres børn vil igen tage Kancellihuset i Fredensborg i brug. Mary og Frederik er ved at gøre sig klar til at nyde noget af sommeren i landlige omgivelser.

Kronprinsparret er faldet godt til i deres nye palæ på Amalienborg Slot midt i København, hvor de også vil blive boende i sommer. De vil dog i sommermånederne fra tid til anden pakke weekend-taskerne og tage turen til deres tidligere faste bolig, Kancellihuset i Fredensborg, hvor de kan nyde skov og frodig natur.

I onsdags markeredes det med fakkeltog, at regentparret er flyttet til Fredensborg Slot. Og dronning Margrethe og prinsgemalen kommer ikke til at føle sig alene på slotsområdet, for Frederik har tidligere fortalt BILLED-BLADETs læsere, at han og familien ikke helt vil undvære Kancellihuset og livet uden for storbyen.

- Vi vil kun bo den mørke tid på Amalienborg. Den lyse tid kommer vi så til at være ude på landet, sagde kronprinsen, som også havde følgende at sige om lokalområdet ved Kancellihuset.

- Børnene er aktive, og Fredensborg er et godt sted at vokse op.

Kronprinsparret har allerede sørget for, at der er blevet gjort klar til børnene i haven bag Kancellihuset, hvor den tidligere lille legeplads nu er blevet udvidet med et ekstra legehus og diverse andre ting, som motiverer og inspirerer små størrelser som prins Christian og prinsesse Isabella til at give den gas sammen med hinanden og de venner, som kommer forbi for at lege.

Læs mere om: