Lav dit eget ”Prinsesse Marie”-smørrebrød - se her hvordan!
Prøv Ida Davidsens helt nye stykke smørrebrød, "Prinsesse Marie", som blev opkaldt efter prinsessen til hendes fødselsdag i februar 2010.
Det skal du bruge:
4 skiver røget sværdfisk (fra fiskehandleren eller ryg selv)
½ skive rugbrød med smør
6 grønne asparges
1 æg
Frisk sort trøffel eller 1 tsk. trøffelmos eller lidt trøffelolie
1 spsk. lakserogn (CaviArt)
1 spsk. marineret tang (fås hos fiskehandleren)
Fremgangsmåde:
1. Læg sværdfisken på det smurte rugbrød.
2. Blancher aspargesene i et par minutter, og anret hovederne to og to på tværs af fisken.
3. Pisk ægget, riv lidt trøffel i og krydr med salt og peber. Har du ikke sort trøffel, kan trøffelmos (fås på glas) eller trøffelolie bruges i stedet.
4. Steg ægget til røræg på en pande, og læg rørægget over aspargesene.
5. Top med lakserogn og tang.
TIP: Sværdfisken kan evt. erstattes af røget hellefisk. Det giver en lidt mildere smag.