1. sep. 2009
Af af Signe Ravn

Sofie Lassen-Kahlke springer ud som vært på DR2

Sofie Lassen-Kahlke
Sofie Lassen-Kahlke
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den populære skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke får en helt ny type opgave, når hun senere på året kaster sig ud i en værtsrolle på DR2.

I efteråret får Sofie Lassen-Kahlke chancen for at bevise, at hun er mere slagfærdig end forsagte Majse Von Bech i '2900 Happiness'. DR2 kvitter nemlig den traditionelle anmelder og lader fra den 7. september cremen af den danske filmbranche bedømme kolleger, når skal kaste dom over de nye danske og internationale film i filmprogrammet 'Premiere'. Det giver plads til Sofie Lassen-Kahlke i værtsstolen.

"I denne sæson går vi nye veje med hensyn til værtsrollen og lader fagfolk fra alle ender af dansk film - såvel den mere folkelige som den smallere del af branchen - skiftes til at stå ved roret i DR2 Premiere. Helt i pagt med DR2 Premieres uofficielle motto, 'Laves af folk, der elsker film - til folk, der elsker film'," siger Peter Gren Larsen, der er redaktør i DR2's chefredaktion.

I første program i denne sæson styrer instruktøren Christoffer Boe løjerne, men seerne kan også glæde sig til Wikke & Rasmussen, Lotte Svendsen, Regner Grasten, Søren Fauli, Nicolas Bro, Tomas Villum Jensen og Lone Scherfig og flere vil blive føjet til efterhånden.

Læs mere om: