Menuen ved receptionen på Schackenborg Slot
Det er lokale kræfter, der har slidt i køkkenet for at kreere den lækre menu, der skal serveres ved dåbs-receptionen på Schackenborg Slot. Joachim og Marie har nemlig engageret kokkene John Amstrup og Henning Kohl fra Schackenborg Slotskro, som har sammensat retterne herunder.
Fisk og skaldyr
Kammusling i sprød linse med havtorn
Rimmet ørredfilet fra Rens med rygeost og sort brioche
Puré af bakskuld med kveller og gelé af "Didrik"
Jomfruhummer, salatløg, frissè og urter
Hel bagt pighvarre med citronsmør og duchesse
Grønt
Tomater i tre variationer
Lille tærte af nye ærter, hestebønner, gedefriskost og egne skud
Artiskok i vinaigrette med hyldebærcapers og artiskokmayonnaise
Kød
Økologisk kyllingeparfait med sprødt Sønderjysk rugbrød og issalat
Filet af Schackenborg stud, persillestegt med kantareller og egen glace
"Storkerede" med waldorfsalat og Schackenborg sommerbuk
Tatar af kanin med vagtelsolæg og grov sennep
Dansk marsklam med drænet ratatouille og små nye kartofler
Ost
Danske gårdoste med konfiture, oliven og trøffelhonning
Sødt
Rabarber trifli
Rødgrød med fløde
Fløderand med jordbær i akaciehonning
Frugt tærte med sprød krumme
Prinsekage i 5 lag med hyldeblomst, jordbærfromage m.m.