25. jul. 2009
Af af Trine Larsen

James Price er nyforelsket

James Price er glad igen. Efter skilsmissen fra konen Kirsten Price sidste år, har komponisten fundet kærligheden på ny.
James Price er glad igen. Efter skilsmissen fra konen Kirsten Price sidste år, har komponisten fundet kærligheden på ny.
Foto: Lars H. Laursen
’Spise med Price’-værten har fået en ny kæreste, som han glad viste frem i Tivoli.

Kapelmester James Price har fundet kærligheden igen. Nyforelsket og glad præsenterede han sin nye kæreste, Annette Larsen, 44, da han sammen med dronning Margrethe og Dinna Bjørn havde premiere på Pantomimeteatret i Tivoli, hvor James Price står bag musikken til balletten.

Den 50-årige kapelmester, der ellers har travlt i Cirkusrevyen, har mødt sin nye kæreste ved en privat middag i efteråret, og siden har forholdet udviklet sig. For præcis et år siden blev kapelmester James Price, der også laver mad sammen med sin bror, Adam, på DR 2, skilt fra hustruen, skuespilleren Kirsten Price. Parret levede sammen i næsten 19 år, heraf de 16 som ægtefolk, og sammen har de sønnen Julius på 16 år.

"Jeg har ingen børn, men jeg har jo fået en skøn pap-søn i James' søn, Julius, der er en rigtig dejlig dreng, siger Annette Larsen, der arbejder i en helt anden boldgade end sin kæreste, til BILLED-BLADET. Annette Larsen er marketing- og pr-chef for Scandic Hotellerne i Danmark.

Det forelskede par behøver dog ikke at bo på hotel, selv om James Price og ekskonen Kirsten endelig har fået solgt deres tidligere fælles hjem på Frederiksberg: "Nej, vi har købt et hus i Gentofte, hvor vi snart flytter sammen. Det glæder vi os til," siger det glade par til BILLED-BLADET.

Læs mere om: