29. dec. 2008
Af af Liz Rørsig

Andrea Elisabeth Rudolph single igen

Andrea Elisabeth Rudolph og Klaus Kongsdal.
Andrea Elisabeth Rudolph og Klaus Kongsdal.
Foto: James Thisted
Kærligheden holdt ikke for Vild med dans-værtinden Andrea Elisabeth Rudolph og Klaus Kongsdal. De er gået fra hinanden.

I februar viste TV 2-værten Andrea Elisabeth Rudolph sin nye kærlighed frem, da hun gik hånd i hånd med danseren Klaus Kongsdal til modefest på Café Ketchup i Tivoli. De havde da været kærester i et stykke tid og mødtes i 'Vild med dans' sidste efterår, hvor Klaus optrådte som gæstedanser med sin dansepartner og tidligere kæreste Viktoria Franova. Men nu er forholdet slut.

"Klaus og jeg er ikke kærester længere. Bruddet har været ganske ukompliceret. Vi er gode venner og ses stadig. Han kommer sikkert også forbi nytårsaften. Nu er jeg single, og jeg tror, at jeg holder en pause og puster lidt ud, når det gælder forhold," fortæller Andrea, der holder nytår hjemme, til BILLED-BLADET.

"Det bliver en nytårsaften på børnenes præmisser, og jeg glæder mig til at fyre noget krudt af med Isolde (Andreas datter på to år og fem måneder red.) Traditionen tro skal vi alle holde en improviseret tale, hvor vi fortæller om, hvordan året er gået, og om det der har fyldt noget - det kan være arbejde eller privat. Bagefter skåler vi og ønsker hinanden et godt nytår. Mit 2008 har været et godt år. Jeg har haft travlt, og året er gået hurtigt," siger Andrea Elisabeth Rudolph.

Læs mere om: