6. mar. 2008
Af af Jan Bergman

Marie og Joachim har travlt inden brylluppet

https://imgix.billedbladet.dk/media/billedbladet/kongelige/nyheder/prins-joachim/marts08/joachim-marie.jpg
Foto: Lars H. Laursen
Med knap tre måneder til brylluppet stiger presset på Joachims vordende brud. Hun skal lære dansk og finde sit ståsted som ny, dansk prinsesse.

Forberedelserne til den store dag, er i fuld gang for Marie Cavallier som både skal lære dansk, sættes ind danmarkshistorien og ikke mindst terpe på kongelig etikette.

Med stor hjælp og støtte fra Joachim er Maria gået i såkaldt prinsesselære og er allerede godt på vej til at lære dansk.

Danskundervisning var noget af det første der blev arrangeret efter forlovelsen og det er igen lærerne fra Studieskolen, der også lærte Alexandra og kronprinsesse Mary dansk, som står for undervisningen af Marie Cavallier.

Som kommende prinsesse skal hun også lære en hel del danmarkshistorie, så Marie Cavallier er blevet rigt udstyret med historiebøger, ligesom hun har fået dvd'en En kongelig Familie, der er en uvurderlig kilde til information om kongefamilien.

Marie skal også skifte religion, så hun har møder med kongelig konfessionarius, Københavns biskop, Erik Norman Svendsen.

BILLED-BLADET er naturligvis med ved vielsen i Møgeltønder Kirke kl. 17.00 den 24. maj.

Læs mere om: