23. maj. 2013
Af Jan Bergman

Prinsesse Madeleines bryllupsrejse – hvor går den til?

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
AOP
Bryllupsrejsens destination er altid en velbevaret hemmelig op til et royalt bryllup. I Sverige gør de også denne gang hvad de kan, for at holde informationer om Madeleine og Chris’ kærligheds-rejse skjult.

Den 8. juni går det for alvor løs i Stockholm med kongelig bryllupsfest. Gaderne bliver pyntet op, og efter vielsen i Slottskyrkan kører det nygifte par gennem byens gader mod skippsholmen, hvorfra de sejler videre til Drottningholms Slott til stor bryllupsfest.

Om brudeparret forlader festen usete og sniger sig af sted på bryllupsrejse, kan vi ikke vide på forhånd, men det er i hvert fald en velbevaret hemmelighed, hvor de skal rejse hen.

Storesøster, kronprinsesse Victoria, og prins Daniel valgte at fejre deres kærlighedsløfte til hinanden på Bora Bora. Kongeparret havde ligeledes valgt en eksotisk destination – de rejste nemlig til Hawaii på deres bryllupsrejse.

Og gætterierne er naturligvis mange – svenskerne er allerede godt i gang med at udpege de mest sandsynlige eksotiske rejsemål til Madeleine og Chris. Det fremgår af en afstemning foretaget af ”Miljonlotteriet”. Her er hele 33 % af svenskerne enige om, at rejsen går til Vestindien. Det skriver avisen Expressen.

Herunder kan du se hele listen med destinationer som svenskerne har stemt på:

1. Vestindien 33 %

2. Seychellerne 22 %

3. Bora Bora 12 %

4. Dubai/Brasilien 8 %

5. USA/Australien/Sydafrika 3 %

6. Island/Thailand 2 %

7. Kina/Japan Indien/Kenya 1 %

Læs mere om: