16. dec. 2013
Af af Juliane Olsen

Louise Wolff: Mit familieliv brasede sammen

Louise Wolff.
Louise Wolff.
Foto: AOP
TV-værten Louise Wolffs liv tog en drastisk drejning, da hendes forældre blev skilt.

Hun havde ikke haft ret mange bekymringer i sin hverdag, for da Louise Wolff var 15 år, handlede tilværelsen mest om uren hud og lektier.

Men så blev hendes forældre skilt, og hendes mor fandt en ny mand. Det ændrede alt.

- Da jeg var 15 år, brasede mit familieliv sammen. Mine forældre blev skilt, og min far boede på Grønland på det tidspunkt, mens min mor fandt en ny mand, som ikke var interesseret i, at der fulgte børn med i pakken, fortæller den 35-årige TV-vært i et interview til Alt for damerne.

Louise Wolff måtte flytte væk

Den unge Louise Wolff oplevede, at stedfaren ikke var nem at bo sammen med, og det endte med, at teenageren blev nødt til at flytte.

Det var ikke en mulighed for hende at bo hos faderen på Grønland, så hun endte derfor med at flytte ind hos noget familie på Bornholm.

- Der ændrede mit liv sig fuldstændigt på kort tid. Fra at have haft en sorgløs teenagetilværelse uden større problemer end bumser og danske stile blev jeg meget hurtigt voksen og skulle rumme ret meget ansvar, siger Louise Wolff.

TV-værten er mærket af skilsmissen

I dag kan hun stadig mærke eftervirkninger af det, der skete for hende som helt ung, for selv om hun er stærkere af oplevelsen, så har det stadig haft konsekvenser.

TV-værten beskriver sig selv som lidt hårdere i filten end, hvad godt er, fordi hun som teenager skulle tage et stort ansvar.

- Når man som 15-årig skal være den allermest voksne i en familie, der ikke fungerer, trækker det naturligvis spor. I dag skal jeg stadig øve mig på at give plads til min egen sårbarhed, siger hun til Alt for damerne.

Læs mere om: