25. mar. 2014
Af Lisbeth Grube

Blachman på forsiden af Anders And

Thomas Blachman.
Thomas Blachman.
Foto: Birger Storm
"X Factor"-dommeren er medforfatter på en historie om Rip, Rap og Rup i næste nummer af Anders And.

Thomas Blachman driver stjerner frem i X Factor – og nu gør han det også i tegneserieform. "X Factor"-dommeren er nemlig medforfatter til hovedhistorien i næste nummer af Anders And, der udkommer på torsdag, dagen før "X Factor"-finalen. Samtidig pryder han også forsiden.

I modsætning til tidligere gæsteforfattere spiller Blachman selv en hovedrolle i historien. Rip, Rap og Rup er nemlig ivrige efter at deltage i showet Andeby Stjerner, som en vis Snakman står i spidsen for.

Slår gnister

Anton Kragh Lauritzen, produktchef for Egmont Kids Media, glæder sig over, at Blachman gæster Andeby-universet.

- Anders And og Thomas Blachman er jo to virkelig stærke personligheder, og vi har længe haft lyst til at lade dem møde hinanden. Vi var overbeviste om, at det ville slå gnister, hvis det skete – og det skal jeg love for, det også gør i historien! Snakman har nogle af de skæggeste replikker nogensinde i Anders And-bladets historie, og vi er glade for og stolte over, at Blachman ville være med til at lave en historie sammen med os, siger han i en pressemeddelelse.

Thomas Blachman selv er også begejstret:

- At skrive en historie til Anders And var en invitation ind i magtens allerinderste – det sted, man manipulerer unge menneskers hjerner. Et fantastisk udgangspunkt for at udbrede sit menneskesyn!

Blachman på forsiden af Anders And
Blachman på forsiden af Anders And
Foto: Egmont

Læs mere om: