TV-kokken Claus Holm: Jeg var en psykopat
Claus Holm er godmodigheden selv, når han kokkererer for seerne i "Go' morgen Danmark" og "Grillfeber" på TV 2, men sådan har det ikke altid været, fortæller han i Her & Nu.
Fråden stod ham om munden, da han for 20 år siden stod i spidsen for gourmetrestauranten Gaasen i Svendborg.
- Jeg var en psykopat og opførte mig aldeles hysterisk. Jeg var arrogant over for mine medarbejdere, selv min elskede kone, som jeg arbejdede sammen med. En aften var jeg så gal i hovedet, at jeg satte hende op i hækken og råbte hende lige ind i hovedet, at "nu holder du fandme din kæft", siger han til ugebladet og fortsætter:
- Alle siger, at være Michelin-kok var som at være på kokain, uden at jeg nogensinde har prøvet det. Men jeg var konstant høj på at bevise, at man kunne drive en tostjernet Michelin-restaurant i Svendborg. Idag er der stadig mange hernede i området, der tror, at jeg er psykopat, siger Claus Holm.
Han bor stadig i Svendborg, hvor han driver sit køkkenværksted Sans og Samling.