23. feb. 2015
Af Lisbeth Grube

Cecilie Stenspil om Badehotellet: En fest at arbejde med mine to mænd

Cecilie Stenspil
Cecilie Stenspil og Peter Hesse Overgaard, der spiller ægteparret Aurland i "Badehotellet".
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespiller Cecilie Stenspil, som står midt i et heftigt trekantsdrama i Badehotellet, synes, det er en vedkommende konflikt, vi ser i serien.

Den skønne fru Helene er centrum i et stormfuldt trekantsdrama i "Badehotellet" på TV 2.

Dels i ægteskabet med Peter Hesse Overgaard som hr. Auland, dels i sidespringet med Jens Jacob Tychsen alias hr. Weyse, som har gjort hende gravid.

For Cecilie Stenspil var det noget af en overraskelse at åbne manuskriptet:

Cecilie Stenspil var spændt

- Jeg tænkte: "Hvad for noget?" Det var sjovt, for jeg blev så nysgerrig på historien, at jeg skyndte mig at læse forud. Jeg var ligeså spændt på, hvad der sker med Helene, som seerne er, siger Cecilie Stenspil, hvis karakter rummer en stor del af dramaet i ”Badehotellet”, til BILLED-BLADET.

- Jeg tror, at fru Helene elsker sin mand, men hun er måske også blevet forelsket, og det er jo en meget menneskelig egenskab. Det er en interessant konflikt - og jeg synes, det er en vedkommende konflikt. "Badehotellet" har noget utroligt genkendeligt og nogle problematikker, vi alle kender, samtidig med, at det tager fat i store, overordnede billeder. Det er interessant at kigge på. Og så må jeg sige, at det er en fest at arbejde med mine to mænd. De er skønne, og jeg ser meget op til begge. Jeg er en meget privilegeret skuespiller, siger Cecilie Stenspil.

Læs mere om "Badehotellet" - klik her

Sjette afsnit af ”Badehotellet” vises i aften på TV 2.

Læs mere om: