27. jul. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Emil Jakobsen har været en stor støtte for kæresten under hektisk OL-start

Emil Jakobsen
Emil Jakobsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Emil Jakobsen er i disse dage til OL i Paris, og det samme gør sig gældende for kæresten Helena Elver, der også er håndboldspiller.

OL er i gang, og de danske atleter skal tilbringe den kommende tid i lidt af en boble. Nogle af dem er så heldige, at de opholder sig i byernes by sammen med deres bedre halvdel, for flere af sportsstjernerne danner par privat.

Det gælder blandt andre for håndboldspillerne Helena Elver og Emil Jakobsen.

Helena Elver var oprindeligt rejst til Paris om reserve, men det ændrede sig fra det ene øjeblik til det andet, da landsholdskammeraten Simone Petersen pludselig blev skadet. Derved blev Helena Elver pludselig en del af truppen, og hun var i kamp for Danmark allerede torsdag.

Det var ikke nogen nem situation at håndtere, men lykkeligvis har hun haft kæresten at læne sig op ad.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-07-27/Kvindelandsholdet-handbold--Pressefotograf-Mikael-Rieck_27.jpg
Helena Elver
Foto: Mikael Rieck

- Da Simone (Petersen, red) blev skadet, var det ret at have en, der kender en så godt, som han gør. Han var en kæmpe støtte for mig, og han vidste lige præcis, hvad jeg havde brug for i de følelser, jeg havde der, siger Helena Elver til Se og Hør om kæresten Emil Jakobsen.

Selv om de begge bor i OL-byen i denne tid, har de ikke rendt hinanden på dørene, men de har da nået at drikke en kop kaffe sammen, siger hun til ugebladet.

WM håndbold FinalDe danske håndbolddrenge bankede Frankrig og tog den tredje VM-guldmedalje i træk.Dansk WM-guld fest på hotellet. Kys og kærlighed  VM finale i håndbold  Danmark og Frankrig i Tele2 Arena i Stockholm.
Helena Elver og Emil Jakobsen
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: