27. jul. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Mikkel Hansen, Niklas Landin og co. vandt OL-guld: Billederne vi aldrig glemmer

Casper U. Mortensen, Niklas Landin og Mikkel Hansen
Casper U. Mortensen, Niklas Landin og Mikkel Hansen
Foto: Jesper Sunesen
I 2016 vandt de danske håndboldherrer for første gang i historien OL-guld. Se eller gense de forrygende jubelscener i galleriet herunder.

OL har gennem tiden ført mange store øjeblikke med sig, og mange håber på endnu flere uforglemmelige præstationer i forbindelse med OL i Paris i 2024.

Lørdag aften skal de danske håndboldherrer i aktion for første gang, og det er mod selveste Frankrig, der spiller på hjemmebane.

Danmark og Frankrig har stået over for hinanden et utal af gange, og ved de seneste to OL har vinderen i herrehåndbold-konkurrencen skullet findes mellem disse to lande.

Ved OL i Rio i 2016 var det Danmark, der trak det længste strå, og jublen ville ingen ende tage, da de danske håndboldherrer for første gang i historien sikrede sig en guldmedalje.

Hvis man så med, er det et af de OL-øjeblikke, man sent vil glemme, og i galleriet herunder kan man se eller gense, hvordan de danske guldvindere fejrede sejren.

Flere af de danske OL-guldvindere fra dengang er også med i Paris. Det gælder blandt andre Mikkel Hansen, Niklas Landin og Henrik Møllgaard. Hans Lindberg var også med i Rio, men idet han var reserve, kom han aldrig på banen.

Håndboldherrerne vinder OL-guld i 2016

Læs mere om: