14. sep. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Har truffet trist beslutning: Holger Rune får fuld opbakning i svær tid

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Martin Høien
Det har været en meget hård sæson for Holger Rune indtil videre. Den danske tennisstjerne er presset op til sæsonafslutningen, og det har fået ham til at træffe en ærgerlig beslutning.

Danmarks tennislandshold kæmper i weekenden på en svær udebane i Kasakhstan, og det er uden vores store stjerne Holger Rune.

Holger føler sig efter en sæson med mange skader tvunget til at melde afbud og holde fokus på sin egen karriere og et stramt turneringsprogram i Asien.

Danmarks holdkaptajn Frederik Løchte Nielsen forstår Holger Rune, der har haft en svær tid på tennisbanen de seneste måneder.

Alle forstår Holger Runer

– Vi er selvfølgelig ærgerlige, siger Løchte Nielsen ifølge B.T., og samtidig giver han udtryk for, at han respekterer Holger Runes valg og fravalg fuldt ud.

– Vi er utroligt glade, når han kan være med til at bidrage, men vi har forståelse for, når han hopper over, siger Frederik Løchte Nielsen, der nævner, at Holger i år har været hårdt ramt af skader, og derfor er sæsonens slutning ekstremt vigtig for ham på et individuelt plan.

Læs mere om: