31. jul. 2024
Af Pelle Rigtrup

Helt klar til OL: René Holten Poulsen deler det sødeste billede af sønnen

René Holten Poulsen.
René Holten Poulsen.
Foto: Kaspar Wenstrup
Kajakroeren René Holten Poulsen har delt det skønneste billede af sønnen, der ligner en, som glæder sig til at følge farmand ved OL i Paris.

Mens de fleste danske OL-atleter befinder sig i den franske hovedstad, hvor de olympiske lege finder sted, er René Holten Poulsen hjemme i Danmark.

Han deltog ellers i åbningsceremonien, men allerede dagen efter drog han hjem igen.

Årsagen er, at René Holten Poulsen først skal i aktion den 7. august, og mens flere af hans konkurrenter bruger ventetiden på en træningslejr i udlandet, er den danske kajakroer taget hjem for at træne og ikke mindst være sammen med familien.

Og det forstår man da også godt.

For kajakroeren blev i januar far for første gang til en dreng, der nu får glæde af sin fars selskab i nogle ekstra dage.

Der er dog ingen tvivl om, at René Holten Poulsen glæder sig til at komme i gang - og noget tyder på, at hans søn også ser frem til at følge farmand ved de olympiske lege.

På Instagram har den 35-årige kajakroer postet det sødeste billede af sønnen iført en OL-trøje, hvortil han har skrevet, at begejstringen er helt i top frem mod verdens største sportsbegivenhed.

Du kan se det søde billede HER.

René Holten Poulsen rejser tilbage til Paris den 3. august, så han har lige et par dage mere sammen med sin familie.

Læs mere om: