25. jun. 2024
Af Pelle Rigtrup

Her er Alexander Bahs private kærlighed

Alexander Bah.
Alexander Bah.
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Landsholdets lynhurtige back Alexander Bah har kendt sin kæreste i mange år, og til kampen mod England var hun naturligvis til stede på lægterne.

Kasper Hjulmand og spillerne får under sommerens EM-slutrunde massiv opbakning fra de danske tilskuere, der er mødt talstærkt op i Tyskland for at støtte landsholdet.

Det er dog ikke kun landsholdsfans, der hepper på spillerne på lægterne.

Spillernes familier har selvfølgelig også taget turen til Tyskland, og det gør sig også gældende for højrebacken Alexander Bah.

Forsvarsspilleren, der til dagligt spiller for portugisiske Benfica, får blandt andet opbakning fra kæresten Nathalie Mengesha, som han har været sammen med i mange år.

Her har hun været i selskab med andre fodboldfruer - blandt andet Morten Hjulmands kone. Du kan se et billede af de to på stadion HER.

Ifølge Femina mødte Alexander Bah og Nathalie Mengesha hinanden i Haderslev, da Bah spillede for den lokale klub SønderjyskE fra 2018 til 2021.

Herefter drog han videre til tjekkiske Sparta Prag og senere Benfica - alt sammen med Nathalie Mengesha ved sin side.

I forbindelse med Benficas mesterskab sidste år tog de et sødt billede, hvor Nathalie Mengesha står med medaljen om halsen.

Se det søde billede HER.

Læs mere om: