1. jul. 2024
Af Pelle Rigtrup

Malte Ebert ser tilbage på EM: Én ting giver ham kuldegysninger

Malte Ebert.
Malte Ebert.
Foto: Hanne Juul
Danmark er færdige ved EM, men selvom vi ikke vandt en eneste kamp, vil Malte Ebert især huske én situation fra slutrunden.

Ottendedelsfinalen blev endestationen for det danske landshold, der i lørdags tabte med 0-2 til Tyskland. Kasper Hjulmands tropper måtte dermed forlade EM sammen med de mange tusinder af danske fans, som havde taget turen sydpå.

Én af dem, der var til stede i Tyskland, var musikeren Malte Ebert.

Efter Danmarks exit ser han tilbage på slutrunden, hvor særligt én situation har sat et stort aftryk.

- Den opbakning, jeg oplevede til landsholdet i Tyskland, var fuldstændig fantastisk. Jeg får kuldegysninger ved tanken om at høre min sang blive sunget af 20.000 danskere på udebane. Vi er et land med særlig folkestemning, og herrelandsholdet har igen været et fantastisk samlingspunkt, skriver han på Instagram.

Malte Ebert stod bag den officielle danske slutrundesang "Kongen af Danmark", og det er den sang, han i opslaget refererer til. Til sangen blev der også lavet en musikvideo, som landsholdsspillerne medvirkede i - og den oplevelse har også gjort indtryk.

- At have dem med i min musikvideo, hvor de var med i bandet og gav noget af sig selv, vil for altid stå som noget helt særligt for mig.

Læs mere om: