10. jul. 2023
Af Catja Klarskov

Efter kronprinsens besøg på træningsbanen: Nu deler Aneke Rune sød anekdote om prinsesse Isabella

Holger Rune og prinsesse Isabella 
Holger Rune og prinsesse Isabella
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix og Hanne Juul
Kronprins Frederik svingede tidligere i dag forbi Holger Rune på træningsbanen. Nu deler tennistalentets mor en sød anekdote om prinsesse Isabella.

Tidligere i dag svingede kronprins Frederik forbi Holger Rune på træningsbanen. Nu deler det unge tennistalents mor og manager, Aneke Rune, sød anekdote om prinsesse Isabella.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det er nemlig langt fra første gang, at Holger Rune hilser på kronprinsen.

Den unge tennisspiller har tidligere spillet i HIK, ligesom det også er tilfældet for kronprinsens datter, prinsesse Isabella, og til Ekstra Bladet sætter Aneke Rune ord på relationen til kronprinsen og deler samtidig en sød anekdote om prinsessen.

– Hans datter spillede jo i HIK. Så det er ikke helt nyt med tennisrelationen. Hun var jo flittig i klubben, men nu er hun i gymnasiet jo. Dygtig pige. Hun spiller godt, fortæller Aneke Rune til Ekstra Bladet.

Holger Rune har mødt prinsesse Isabella i tennisklubben adskillige gange.

Til Ekstra Bladet har Aneke Rune desuden fortalt, at tenniskometen ligeledes har hilst på kronprinsen i klubben adskillige gange.

Holger Rune har spillet sig frem til fjerde runde – ottendedelsfinalen – hvor han skal møde bulgarske Grigor Dimitrov.

Aftenens kamp skulle have været spillet på bane 3, men blev tidligere rykket til bane 1. Det betyder blandt andet, at tenniskampen kan fortsætte, hvis himlen åbner sig og aftenen byder på regn.

Da Holger Rune i 2019 fik sit store internationale gennembrud under juniorernes French Open, mødte kronprins Frederik, prinsesse Isabella og prins Christian op for at tage del i den fejring, der efterfølgende fandt sted i tennisklubben HIK.

Du kan se billeder fra dagen i galleriet nedenfor.

Galleri: Prinsesse Isabella fejrer tenniskomet

Du kan læse hele artiklen samt se billeder fra besøget her.

Læs mere om: