13. sep. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Det blev ikke vist i Landmand søger kærlighed: Lisbeth ville selv hjem

Lisbeth og Jens
Lisbeth og Jens
Foto: Anders Brohus/TV 2
I "Landmand søger kærlighed" tirsdag aften skulle Jens sende Lisbeth, Winnie eller Anna hjem. Hvad man ikke så i programmet, var, at Lisbeth forinden havde trukket landmanden til side.

Det bliver efterhånden mere og mere alvorligt i ”Landmand søger kærlighed”, og i tirsdagens udgave af programmet var det landmanden Jens’ tur til at vælge endnu en bejler fra.

Valget stod mellem Lisbeth, Winnie og Anna, men faktisk håbede Lisbeth, at Jens ville invitere de to andre kvinder til at blive boende på gården.

- Det, man ikke ser i fjernsynet, det er, at jeg bad Jens om en samtale aftenen inden, han skulle vælge, fordi jeg havde brug for at sige til ham, at jeg havde brug for, han stemte mig hjem. Der er for stor forskel på os, og jeg kunne ikke se mig selv bo på gården, fortæller Lisbeth til Ekstra Bladet og forklarer, at hun også tog det valg af respekt for de to andre kvinder, som gerne ville blive på gården.

Landmand søger kærlighed sæson 10 2023. Fotos fra afsnit syv.
Jens med Lisbeth, Winnie og Anna.
Foto: Anders Brohus/TV 2

Meget tyder på, det at ikke kun var Lisbeths snak med Jens, der fik ham til at træffe den beslutningen, for det var netop Lisbeth, som landmanden havde mindst kemi med.

- Hun bor tættest på, så hun var den, der ville være lettest at lære at kende. Men kemien var der ikke, selv om hun både var sød og smilende, fortæller Jens til HER&NU.

Læs mere om: