9. okt. 2023
Af Catja Klarskov

Det ser du ikke i Flokken: Jan fik radiokontakt med Hanne, men så skete noget vildt

Hanne og Jan fra "Flokken". 
Hanne og Jan fra "Flokken".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Du ser det ikke i aftenens afsnit af ”Flokken”, men første aften fik Jan radiokontakt med Hanne, hvorefter der skete noget ganske overraskende.

I aftenens premiereafsnit på TV 2-programmet ”Flokken” får seerne indblik i det første døgn for en række af de i alt ti deltagere.

Man ser flere forsøge at bygge et shelter, ligesom de alle kæmper for at finde sig til rette i den bulgarske natur, som de netop er blevet placeret i.

Da mørket faldt på, blev flere deltagere pressede, og her løftede det stemningen gevaldigt, da Amalie og Semko pludselig fik radiokontakt med hinanden.

Amalie og Semko var dog ikke de eneste, der rundede første aften af med at smile ned i en walkie-talkie.

– Den første aften får jeg kontakt med Hanne. Jeg havde faktisk gjort mig klar til at gå i seng, og pludselig bippede min walkie-talkie, og der var Hanne i den anden ende, fortæller Jan til BILLED-BLADET.

Jan beskriver det som en enorm glæde og tryghed, at man pludselig kunne snakke med et andet menneske, der befandt sig i præcis samme situation.

– Man skal forsøge at få det meste ud af samtalerne, for vi styrer ikke selv, hvor længe vi har forbindelse, men jeg kan huske, at da der bliver lukket ned, der tænkte jeg, at vi nok skulle have benyttet den samtale til noget helt andet. Vi snakkede bare om løst og fast, hvordan vi havde det, og hvem vi var som mennesker, fortæller Jan, hvorefter han deler en overraskende anekdote fra samtalen.

– Jeg kan huske en situation, vi havde. Det var helt mørkt, og pludselig siger Hanne til mig, at hun lige skal have tændt noget lys, fordi hun kan høre noget. Så tænder hun lyset, hvorefter hun udbryder: ”For fanden. Der står et vildsvin og kigger på mig”. Jeg kan bare huske det grin, vi begge udbryder i, og den glæde, erindrer han.

Deltagerne var blevet informeret om, at der ville være vildsvin i den bulgarske natur, så det tog Hanne, ifølge Jan, med ophøjet ro.

Du kan følge deltagernes udvikling i ”Flokken” hver mandag klokken 20:00 på TV 2 og på TV 2 Play.

Her kæmper ti deltagere for i fællesskab at vinde præmien på en million danske kroner. En præstation og en gevinst, der kræver, at alle gennemfører.

Læs mere om: