16. okt. 2023
Af Catja Klarskov

Ulykke tvang Jan til at forlade Flokken: Sådan går det ham i dag

Jan, Brian og Amalie fra "Flokken". 
Jan, Brian og Amalie fra "Flokken".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I aftenens afsnit af ”Flokken” kommer deltageren Jan så alvorligt til skade, at han må udgå af programmet. Sådan er det gået ham siden ulykken.

Det er ikke helt uden risiko at deltage i det nye TV 2-program ”Flokken”, hvor ti modige danskere bliver placeret alene i den vilde bulgarske natur.

En risiko deltageren Jan desværre fik at mærke tidligt i programmet.

Efter at have overstået sin første nat alene, begav Jan sig nemlig ud i det bulgarske vildnis, og her pådrog han sig en skade så alvorlig, at han måtte udgå af programmet.

– Det var bestemt ikke, hvad jeg havde forestillet mig, da jeg tog afsted. At jeg ville ryge ud så hurtigt. Jeg er et meget stort konkurrencemenneske, så det var en stor skuffelse at ryge ud på den måde, fortæller Jan, der desuden er triatlet, til BILLED-BLADET.

Ulykken skete, da Jan gled i en løs sten på en klippeskrænt og rev sin højre skulder af led.

Til BILLED-BLADET fortæller ”Flokken”-deltageren dog, at det ikke er første gang, han har problemer med sin højre skulder.

– Jeg har været skadet i den skulder før, så den er lidt skrøbelig. Det skete til en håndboldtræning i 2013, hvor jeg også faldt ned på den og fik revet den af led, forklarer han.

I ”Flokken” blev Jan hurtigt tilset af en læge, der desværre gav ham den nedslående besked, at skulderen skulle holdes i ro og være i slynge, hvilket blev hans endeligt i programmet.

I dag har Jan heldigvis ingen mén fra ulykken.

– Jeg har en rigtig fin skulder i dag. Jeg fik noget genoptræning, da jeg kom tilbage til Danmark. Jeg brugte en lille måneds tid på at komme i gang igen, men i dag har jeg ingen mén, og jeg mærker intet til det, slår han fast.

Du kan se ”Flokken” hver mandag klokken 20:00 på TV 2 og på TV Play.

Læs mere om: