7. nov. 2023
Af Catja Klarskov

Kærlighed i luften: Flokken-deltagere forelskede sig under optagelser

Rebecca og Semko. 
Rebecca og Semko.
Foto: TV 2
Man fornemmer tydeligt gennem tv-skærmen, at der er amoriner i luften mellem to af ”Flokken”-deltagerne, der nu bekræfter kærligheden.

Man fornemmer tydeligt gennem skærmen, at der helt fra start er mere end blot et venskab på spil for Semko og Rebecca, der begge deltager i TV 2-programmet ”Flokken”.

Nu afslører Semko og Rebecca, at de forelskede sig under optagelserne til ”Flokken”, ligesom de har fortsat relationen hjemme i Danmark.

Det skriver TV 2.

– Selv om vi kom hjem til alle hverdagens bekymringer og andre ting, man skulle forholde sig til, gjorde det ikke forelskelsen mindre. Det gjorde det måske bare lidt sværere. Men det, vi har sammen, er usammenligneligt med noget, jeg har følt før, fortæller Rebecca til mediet, hvortil Semko supplerer:

– Helt ærligt, så føles det stadig, som da vi var i Bulgarien. Og det er spændende at se, hvad fremtiden bringer.

Allerede fra Rebecca og Semkos første radiokontakt var det tydeligt for enhver, at de to havde en ganske særlig kemi. Relationen udviklede sig, og de to blev hurtigt tætte.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-11-07/rebecca-og-semko-til-ark.jpg
Semko og Rebecca forelskede sig under optagelserne til "Flokken".
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Da parret ankom til Danmark, efter at have tilbragt 11 døgn sammen i den bulgarske ødemark, var ingen af dem dog helt klar til at tage afsked.

Semko bor til daglig i København, hvorimod Rebecca har sin hverdag i Aarhus. Rebecca valgte derfor at tage nogle ekstra dage i hovedstaden sammen med Semko, inden hun atter måtte retur til Jylland.

Overfor mediet afslører hun dog, at hun i de efterfølgende måneder har tilbragt mere tid i København end nogensinde før.

Du kan læse hele artiklen her.

Læs mere om: