Husker du Den skaldede kok? Han er uddannet fra D’Angleterre – men i dag laver han noget helt andet
Den tidligere tv-kok, 59-årige Carsten Olsen, som de fleste nok kender som Den skaldede kok, er uddannet kok fra det femstjernede luksushotel D’Angleterre.
Kendiskokken har sidenhen været vidt omkring i sit arbejdsliv, men i dag laver han noget helt andet end gourmetmad i luksusklassen.
Carsten Olsen driver i dag restauranten ”Den skaldede kok – Sæby Søbad”, og selv om restauranten næste år må lukke, så har han bestemt ikke i sinde at vende tilbage til, hvor det hele startede.
Det fortæller han i et interview med TV 2 Nord.
– Når man er ung, så skal man det hele. Så bliver man ældre, og så finder man tilbage til det, som det hele handler om, og det er der, jeg er. Jeg er et meget normalt menneske med helt almindelige behov – også madmæssigt. Jeg er ikke gourmetkok, og jeg har heller ikke lyst til at være det. Jeg har gjort det, og nu gør jeg noget andet. Jeg vil hellere have dem, der kan lide stegt flæsk end feinschmeckerne. Dem har jeg ikke så meget til fælles med, fortæller Den skaldede kok til mediet, hvorefter han understreger, at det nok har noget med hans personlighed at gøre.
– Jeg er mere til stegt flæsk end til hummerhaler.
Kendiskokken havde egentlig håbet, at han resten af sit arbejdsliv skulle drive restauranten Den skaldede kok-Sæby Søbad, men nu er han atter nødt til at sadle om.
Ejeren af stedet har nemlig besluttet, at stedet fra næste år skal laves om til lejligheder.
Til TV 2 Nord understreger Den skaldede kok, at det dog bestemt ikke bekymrer ham, at han nu skal til at planlægge sit næste eventyr.
Han har nemlig længe drømt om at få mulighed for at kombinere sin passion for mad med lysten til at arbejde med udsatte børn og unge på en døgninstitution.