6. jun. 2024
Af Caroline Andersen

Thomas Evers Poulsen mor har været i voldsom højresvingsulykke

Thomas Evers Poulsen.
Thomas Evers Poulsen.
Foto: Hanne Juul.
Thomas Evers Poulsen mor har været ude for en frygtelig ulykke, der gjorde, at Thomas og Sæþór måtte tage tidligere hjem fra ferie.

Thomas Evers Poulsens mor har været ude for en slem ulykke, der satte gang i tankerne hos "Vild med dans"-stjernen.

Det var med et stort chok, at Thomas Evers Poulsen pludseligt fik et opkald om, at moren havde været ude for en trafikulykke.

I et opslag på Instagram skriver "Vild med dans"-stjernen, at hans mor blev kørt ned i mandags i et højresving af en lastbil, der skulle svinge til højre – og her var det få meter fra, at de kunne være endt grueligt galt for Thomas Evers Poulsens mor, der blev fragtet til Rigshospitalet med det samme.

Thomas og Sæþór, der var på Lanzarote, måtte tage det første fly hjem fra Lanzarote i tirsdags, hvor de tog direkte til Rigshospitalet for at tjekke til moren.

– Vores mor har det efter omstændighederne godt, ikke mindst takket være et fantastisk personale på Rigshospitalet, skriver Thomas Evers Poulsen i et opslag på Instagram, hvor han har delt et billede af sin mor i hospitalssengen med en halskrave om nakken.

– Der var virkelig en der holdte hånden over hende, konstaterer Thomas Evers Poulsen i opslaget.

Thomas Evers Poulsens mor har været igennem operation, og hun skal nu igennem et genoptræningsforløb, der skal få hende på benene igen.

Læs mere om: