20. jun. 2024
Af Simone Løvstad Kristensen

Petra Nagel afslører: Så meget har hun med deltagerne at gøre i Bachelorette

Petra Nagel
Petra Nagel
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Petra Nagel går mere op i at danne relationer til deltagerne i "Bachelorette" end tidligere, afslører hun i podcast.

I de første sæsoner af TV 2-programmerne ”Bachelor” og ”Bachelorette” har Petra Nagel ikke haft lige så meget med deltagerne at gøre, som hun har i den nuværende sæson.

Det afslører hun i TV 2 Echo-podcasten ”Besat af Bachelorette”.

- Den første sæson troede jeg, at jeg ikke måtte lære deltagerne at kende. Der troede jeg, at det var noget med: ”Kommer Petra? Ej, hvem er det nu, hun er. Hun er den der mystiske figur, som lige pludselig står der med et trylleslag, og så er hun ude igen,” siger Petra Nagel i podcasten.

Efter halvanden sæson syntes hun, at det var en smule underligt ikke at danne relationer med deltagerne.

- Så jeg besluttede mig bare for, at hver gang jeg havde pause, så gik jeg ind i villaen og hang lidt ud, fortæller hun til TV 2 Echo.

Og det er til stor glæde for mændene, der ofte keder sig og ikke har så meget at lave, hvis de ikke er på date.

- De vil så gerne snakke, og der bliver linet op: ”Vil du have kaffe, sodavand? Vi kan også lave morgenmad? Sæt dig ned. Hvordan går det? Hvad er det, din familie hedder?, nævner Petra.

Derudover bruger Petra også meget tid sammen med bacheloretterne, når de får lagt makeup og gør klar til roseceremonierne.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-06-20/MixCollage-20-Jun-2024-03-39-PM-4477.jpg
Petra Nagel og Lissa Paustian.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Inden deltagerne skal gå på den røde løber, som man ser i første afsnit, siger hun hver gang til dem:

- I skal huske at gøre brug af mig. Jeg har selv lavet datingprogram på fjernsyn, og jeg ved godt, hvor benhårdt det kan være. Så hiv fat I mig, hvis I vil det mindste, fortæller hun i podcasten.

Petra Nagel kommer også med en opfordring til TV 2. Hun mener, at der i programmet bør være en scene efter hver gang en stemmes ud, hvor hun griber dem og spørger ind til, hvordan de har det.

Læs mere om: