4. jul. 2024
Af Luise Marie Bekker

Bachelorette-Sofie var i tvivl til det sidste: Så fik jeg en åbenbaring

Mads, Sofie og Daniel.
Mads, Sofie og Daniel.
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Sofie var i tvivl om, hvem hun skulle give sin rose indtil den allersidste date. OBS: I følgende artikel afsløres det, hvem Sofie vælger.

I lang tid føltes det for "Bachelorette"-Sofie som om, at det skulle blive et svært valg.

Hvem skulle hun give sin allersidste rose – Mads eller Daniel?

På den sidste date med Mads følte hun, at han var en smule foran, men hun var stadig i tvivl.

På daten med Daniel skete der dog noget … allerede inden hverken hun eller Daniel nåede at åbne munden.

– Daniel kommer gående, og det er det, der sker – jeg får en åbenbaring: Det ER daniel. Jeg ved ikke, hvad der sker. Men jeg har så meget ro på på vores date, fordi jeg bare kan mærke, at det skal være ham, og jeg nyder det helt vildt, fordi jeg har taget mit valg, fortæller hun.

Sofie og Daniel.
Sofie og Daniel.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Sofie: En kæmpe lettelse

Sofie skulle lige få en mavefornemmelse, men retrospektivt kan hun se, at pilen i længere tid pegede imod Daniel.

– Det er en kæmpe lettelse, at den mavefornemmelse endelig kom. Jeg blev overlykkelig, for jeg havde i lang tid være SÅ presset. Vi var trætte til sidst og kunne ikke mere, og jeg var bange for, at den mavefornemmelse ikke ville komme, og at jeg så ville tage det forkerte valg. Men så kom den, og jeg var bare virkelig lettet og glad. Når jeg ser tilbage på det, har jeg godt vidst hen ad vejen, at det gik hans vej. Flere gange havde jeg tænkt, at når jeg sidder på vej hjem i flyveren – med Daniel … altså jeg så for mig Daniel sidde ved siden af mig. Men jeg følte også så meget for Mads, så jeg har ikke kunnet se det klart. Jeg kan se, det har trukket mod Daniel i længere tid, uden at jeg har været bevidst om det.

Daniel bliver rørt, da Sofie giver ham sin sidste rose.
Daniel bliver rørt, da Sofie giver ham sin sidste rose.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Flere ting gjorde sig gældende, da hun tog sin beslutning.

– Han var også mit første kys. Og vi havde den gyldne mulighed at møde hinandens forældre, og det at møde hans mor gav mig virkelig meget, for da kunne jeg se, at Daniel virkelig er den person, jeg også ser. Han er så varm og blød, og det kunne jeg se, da jeg talte med hans mor, at sådan er han bare.

Læs mere om: