27. jul. 2024
Af Majken Munk

Det er ikke Niklas Landins plan: Men hvis muligheden opstår, siger han ikke nej

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Martin Høien
Selv om Niklas Landin og håndboldherrerne tidligere har gjort det, kommer det ikke til at ske under OL i Paris. Alligevel trækker anføreren lidt i land.

De danske håndboldherrer har endnu en gang kvalificeret sig til OL.

For flere spillere er det ikke første gang, de er med til sportsbegivenheden. Én af dem er anfører Niklas Landin.

Han er i gang med sit fjerde af slagsen.

Erfaringer har lært ham og resten af holdet, at det godt kan være svært med alle de muligheder, der er under et OL.

- Det er klart, nu er det mit fjerde OL, og jeg føler ikke som sådan, at der er nogle ting, jeg bare skal opleve. Vi gjorde det til OL i London, hvor vi var ude at se tennis, basketball, badminton og bordtennis, så på den måde er der ikke nogen ting, som jeg bare skal ud at se. Det tror jeg egentlig er meget godt for det sportslige, at vi kan holde lidt mere fokus på det, vi egentlig er der for, fortæller han til BILLED-BLADET.

Selv om han og håndboldherrerne selvfølgelig skal holde fokus på at nå langt i turneringen, vil de også holde øje med andre danske atleter.

- Vi vil altid gerne se de andre danske atleter, for der har man en eller anden form for medfølelse, så det betyder ekstra meget, fortæller han.

På trods af at Niklas Landin og håndboldherrerne ikke har planer om at skulle ud og se en masse sport, er der alligevel en ting, han ikke ville sige nej til, hvis muligheden opstod.

- De basketballspillere, der er med fra USA den her gang, er nok ved at være sidste gang, de er der, og så kommer der nogen, jeg ikke er vokset op med, og som jeg ikke kender. Så det er også ved at være sidste gang, man kan se de NBA-stjerner i aktion. Men dem har vi også været inde at se de andre gange, så på den måde er det ikke et stort ønske, men hvis der skulle komme en ledig stund, siger jeg ikke nej til billetten, fortæller han med et smil.

Håndboldherrerne er i den kedelig situation, at de bytter over med netop basketball.

De begynder med at spille i Paris, men flytter så til Lille, mens det er det modsatte for basketball.

Læs mere om: