1. aug. 2024
Af Sofie Nymand

Dronning Letizia rejst alene: Her er kong Felipe spottet

Dronning Letizia. Indsat foto: Kong Felipe
Dronning Letizia. Indsat foto: Kong Felipe
Foto: Raúl Terrel/AP/Ritzau Scanpix Afp7 og Vía Europa Press/AP/Ritzau Scanpix
Mens den spanske dronning er blevet spottet på lægterne i Paris, viser kongen sig på andre

I øjeblikket er OL i Frankrig et attraktivt mål for Europas kongelige – men de rejser tilsyneladende lidt frem og tilbage.

Vores egen dronning Mary er tilbage på lægterne, efter hun og kong Frederik lørdag var taget hjem efter de indledende OL-arrangementer.

Og på samme vis er spanske dronning Letizia nu også at finde på tribunen.

Ifølge det spanske medie La Vanguardia ankom hun til Paris onsdag, og dronningen var kort efter at finde til kvindernes vandpolokamp. Det var dog uden sin Felipe.

Den spanske konge havde nemlig planer hjemme i Spanien.

Mediet HOLA kan berette, at mens dronningen heppede på de spanske atleter, blev kongen spottet til en koncert på Mallorca.

Kongen overværede koncerten med den mallorcanske singer-songwriter Jaime Angladas i forbindelse med regattaen Copa del Rey, som kongen i øjeblikket deltager i.

Derfor var han også i hvidt sejlertøj, viser nye billeder.

King Felipe VI during his boarding at the Real Club Naútico de Palma, on July 30, 2024, in Palma de Mallorca, Mallorca, Balearic Islands (Spain). KING FELIPE VI Raúl Terrel / Europa Press 07/30/2024 (Europa Press via AP)
Kong Felipe deltager i øjeblikket i regattaen Copa del Rey.
Foto: Raúl Terrel/AP/Ritzau Scanpix

Kong Felipe har dog vist sig under OL. Det skete torsdag og fredag, hvor den spanske konge og dronning Letizia deltog i IOC's officielle middag og dagen efter overværede åbningsceremonien.

Læs mere om: