6. aug. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Cilia Trappaud er ny vært på Vild med dans: Her er hendes kendte mand

Cilia Trappaud 
Cilia Trappaud
Foto: Rasmus Weng/TV 2
Cilia Trappaud har danset for nogle af verdens største stjerner, og selv er den nye "Vild med dans"-vært gift med en af Danmarks helt store hitmagere.

I efteråret skal ”Vild med dans”-seerne vænne sig til at lære et helt nye navn at kende; nemlig Cilia Trappaud. Hun har nemlig scoret jobbet som vært på ”Vild med dans”.

Normalt arbejder hun som professionel danser og underviser, og 31-årige Cilia Trappaud har arbejdet sammen med nogle af de allerstørste stjerner både herhjemme og i udlandet, og hun har i en årrække boet og arbejdet i USA.

Det samme gør sig gældende for hendes mand, der også er en kendt dansker.

Cilia Trappaud er nemlig gift med Hans Philip, der er kendt som frontmanden i ”Ukendt Kunstner”, der står bag hits som ”Gennem byen”, ”Neonlys”, ”Overleve” og ”Stein Bagger”. Han har også udgivet musik i eget navn.

- På en af vores første dates var min mand, Hans Philip, og jeg på Perch, som har en rooftop-bar, hvor man sidder og drikker drinks og kigger ud over Downtown L.A.’s skyline. Jeg ved ikke, om vi overhovedet kaldte det en date. Det var to år før, jeg flyttede til L.A., og ingen af os vidste, at vi ville ende med at bo sammen herovre. Den aften var starten på noget meget stort i mit liv. I vores liv, fortalte Cilia Trappaud tidligere på året til magasinet ELLE om mødet med sit livs kærlighed.

Hun har boet i L.A. siden 2018.

Lars Lilholt Band Hans PhilipFoto: Lars Horn / Baghuset Dato: 30.06.23
Hans Philip
Foto: Lars Horn
P3 Guld 2015 i DR's Koncertsal i København.
Jens Ole McCoy og Hans Philip udgør Ukendt Kunstner og vandt i 2015 P3 Prisen.
Foto: Mikael Rieck

Læs mere om: