6. aug. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Ny Vild med dans-vært afsløret: Sarah Grünewald sender besked på direkte tv

Sarah Grünewald 
Sarah Grünewald
Foto: Kaspar Wenstrup
Cilia Trappaud er ny vært på "Vild med dans", og på direkte tv tirsdag morgen fik hun nogle kærlige ord med på vejen fra den tidligere vært Sarah Grünewald.

Der går kun ganske få uger, før ”Vild med dans” er tilbage på TV 2, og denne gang bliver det med et nyt værtspar.

Martin Johannes Larsen, der fik debut i programmet i 2022, skal denne gang stå i spidsen for tv-hittet sammen med Cilia Trappaud. Det er blevet afsløret tirsdag morgen.

Sarah Grünewald fik 11 sæsoner som vært på programmet, men efter eget ønske stoppede hun efter sæson 20 i efteråret.

Tirsdag morgen var det nye værtspar på besøg i ”Go’ Morgen Danmark”, og her sendte netop Sarah Grünewald en besked til sin arvtager.

- Jeg er simpelthen så glad for, at det er dig, der er blevet valgt. Du skal ikke ind og udfylde nogen som helst stiletter, Cilia, du skal ind og stå stærkt i dine helt egne og være dig. Man kommer til at lave nogle fejl, det er der, man lærer. Det er jeg sikker på, du allerede er klar over. Og så vil der nok også sidde nogle derude og tænke, at de ikke helt er klar over, hvem du er, og det skal du bare også omfavne, for hvor ville det være kedeligt, hvis vi alle vidste, hvad vi fik i gave til jul. Jeg tror, du er en kæmpe gave til det her program. Jeg glæder mig til at følge med og se jer to vokse som makkerpar, lød de søde ord fra Sarah Grünewald på direkte tv.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-06/cilia2_0.jpg
Cilia Trappaud og Martin Johannes Larsen
Foto: Rasmus Weng/TV 2

Læs mere om: