14. aug. 2024
Af Karina Didriksen

Dan fik ikke solgt sit hus i Jebjerg: Sådan går det to år efter I hus til halsen-optagelserne

Dan Haugaard Pedersen og datteren Emma fra "I hus til halsen".
Dan Haugaard Pedersen og datteren Emma fra "I hus til halsen".
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
Det lykkedes ikke Dan Haugaard Pedersen at få solgt sit hus i Jebjerg, da han i 2023 medvirkede i DR’s ”I hus til halsen”. Sådan går det i dag.

Det var en forhåbningsfuld Dan Haugaard Pedersen, som i januar 2023 tonede frem på skærmen i DR-programmet ”I hus til halsen”.

53-årige Dan havde forgæves forsøgt at sælge sit hus i Jebjerg nær Skive i Midtjylland, og hans datter, Emma, meldte ham derfor til boligprogrammet.

Her fik han hjælp af designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Franck og tømreren Dennis Lindequist med at istandsætte huset.

Dan havde været ramt af flere diskusprolapser og har desuden lidelsen spinalstenose, der giver voldsomme nervesmerter. Sygdommen havde vendt op og ned på hans liv, og derfor havde han svært ved at blive boende i huset.

Line Franck satte den endelige salgspris til 545.000 kr., men desværre fremgik det til sidst i programmet, at huset ikke var blevet solgt.

Programmet blev optaget i sommeren 2022, og to år senere, den 14. august 2024, blev netop dette afsnit genudsendt på DR1.

Seerne kunne onsdag aften gense Dan på skærmen. Men hvordan er det så gået siden optagelserne?

Dårligt nyt om Dans hus

Desværre er der stadig dårligt nyt om huset i Jebjerg. Det fremgår af en boligannonce hos Nybolig, at Dans bolig på Østergade 3 endnu ikke er solgt.

Det er til trods for, at prisen på huset er blevet sat gevaldigt ned. Det fremgår af oplysninger hos Boligsiden.

I februar 2024 blev prisen ændret til blot 395.000 kr. – det er 150.000 kr. lavere end Line Francks vurdering.

Forhåbentligt lykkes det Dan Haugaard Pedersen at få solgt sit hus, så han kan komme videre i sit liv.

Læs mere om: