17. aug. 2024
Af Lene Skriver Bak

Ærlig Thomas Evers Poulsen: Jeg har brugt smilet som skjold

Thomas Evers Poulsen.
Thomas Evers Poulsen.
Foto: Kaspar Wenstrup
Thomas Evers Poulsen er kendt for sit smil og glade væsen, men det har ofte været et skjold for at beskytte sig selv.

Thomas Evers Poulsen smiler meget.

Til de mennesker, han elsker og dem, han omgiver sig med, til tv-seerne, der følger med i "Vild med dans" og til pressens udsendte, der stiller spørgsmål på den røde løber, for at nævne nogle eksempler.

Men smilet har ofte fungeret som skjold for den populære danser, der dansede sig ind i danskerne hjerter med "Vild med dans"-debutten i 2005.

- Jeg hørte en sige; selv om man smiler, betyder det ikke, at man har det godt. Det ramte mig virkelig. For lige der kunne jeg godt se, at jeg hele mit liv har brugt mit smil som en slags skjold, fortæller Thomas Evers Poulsen i et nyt interview med ugebladet Ude og Hjemme.

Her fortæller den 46-årige tv-darling om skoleår med voldsom mobning og gentagne fysiske overgreb, som ingen gjorde noget ved. Det gav den stille dreng, der hellere ville danse end lege med Lego og spille fodbold, en følelse af at være forkert. Derfor var det vigtigt, at han havde dansen.

- Dansen blev min redning. For når musikken spillede, følte jeg mig fri. Jeg glemte alt om mobning, skole og følelsen af at være forkert. For på dansegulvet havde jeg selvtillid, forklarer Thomas Evers Poulsen til ugebladet.

Læs mere om: