30. aug. 2024
Af Majken Munk

Philip May skal være med i Vild med dans: Ordene går lige i hjertet

Philip May
Philip May
Foto: Lars E Andreasen/ TV 2
Tv-deltager Philip May er én af de nye deltagere i ”Vild med dans” og med afsløringen deler han meget rørende ord om, hvad det betyder for ham.

”Vild med dans” har sat holdet.

Når TV 2 blænder op for programmet den 20. september, er den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Philip May.

Tv-deltageren, der også har været en del af ”Til middag hos” og har haft sit eget tv-program med hustruen Simone ”Philip May og Simone”, giver udtryk for, hvor stort det er for ham med et rørende skriv på Instagram.

For at være med i ”Vild med dans” er altså ret stort for Philip May.

”Beæret, privilegeret og stolt. Vild med dans har altid været en kæmpe drøm for mig, noget jeg elsker at følge med i - energien, the glam, farverne, festen, menneskerne, dansen, rejsen, eventyret og konkurrencen. Det er det ypperste format jeg kunne tilgå som Reality deltager. I lang tid, og med årene der gik sin gang, troede jeg det mere og mere urealistisk. Men nu skal det ske, nu har jeg fået chancen,” skriver Philip May.

Han har fået æren af at danse med Camilla Dalsgaard.

Philip May understreger også, at han kommer til at være meget seriøst omkring TV 2-programmet.

”Jeg lover at give mig selv 100 procent. Jeg lover at tage konkurrencen seriøst. Jeg lover at have mig selv med hele vejen. Jeg glæder mig så inderligt til denne her fantastiske rejse/oplevelse, og ikke mindst den kæmpe hårde prøvelse der hører med,” skriver han videre.

Philip May danner par med Simone Hvenegaard, som han mødte i tv-programmet ”Paradise Hotel”.

Sammen har de børnene Vilmar og Athena.

Alle parrene i Vild med dans 2024

Læs mere om: