8. sep. 2024
Af Karina Didriksen

Har Else ret i sin mistanke om Finn? Nu forklarer hun sin voldsomme reaktion

Else og Finn i "Sygeplejeskolen".
Else og Finn i "Sygeplejeskolen".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
I sæsonpremieren på ”Sygeplejeskolen” mistænkte Else sin store kærlighed, portøren Finn, for at have følelser for Aksel, som er blevet indlagt.

Ingen ”Sygeplejeskolen” uden drama. Det må siges at være tilfældet i den nye sæson, der havde premiere søndag aften på TV 2 Charlie.

Sygeplejeeleven Else er stadig forelsket i portøren Finn, men i afsnit 1 skete der noget, som ændrede hele hendes billede af ham.

Hun opdagede, at Finn i al hemmelighed har siddet og våget over den forbrændte sygeplejeelev Aksel og endda har holdt ham i hånden.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-06/Afsnit-1-saeson-6z.jpg
Finn våger over den forbrændte Aksel i sæson 6 af "Sygeplejeskolen".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Straks fik Else den idé, at Finn må have følelser for Aksel. Men hvorfor reagerede hun så voldsomt? Det giver skuespilleren bag karakteren, Ulla Vejby, et svar på.

- Else kan bare mærke, at der er noget galt. Hun er meget skarp og intelligent, og jeg ved ikke, om hun konkluderer, at det decideret er et homoseksuelt motiv, men hun kan i hvert fald mærke, at der er noget, Finn lyver omkring, forklarer Ulla Vejby til BILLED-BLADET og uddyber:

- Det er særligt provokerende og sårende, fordi hun hele vejen igennem deres forløb har været den, der har løjet og har gjort lidt lyssky ting. Så det er ekstra sårende at finde ud af, at Finn også er menneskelig og gør forkerte ting. Han har jo altid været så moralsk.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-06/Foto_-Mike-Kolloffel_TV-2-%286%29.jpg
Finn og Else i "Sygeplejeskolen".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Kan ikke stole på ham

”Sygeplejeskolen”-stjernen sætter flere ord på, hvorfor Finns handlinger rammer hende så hårdt.

- Det har været en del af forelskelsen, at han er en dejlig mand, som bare er så kærlig og god, og som hun kan stole på. Men det kan hun så ikke alligevel, konstaterer Ulla Vejby.

Hvad der i virkeligheden foregår mellem Finn og Aksel, må vi vente og se.

Her ses Ulla Vejby med sin gode kollega Jesper Ole Feit Andersen, som spiller Finn, til pressemødet på sæson 6 i Risby Studierne.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-06/20240903_HJP4099.jpg
Jesper Ole Feit Andersen og Ulla Vejby fra "Sygeplejeskolen".
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: