11. sep. 2024
Af Maria Hoang

Dronning Maxima i den perfekte efterårsfarve fra top til tå

Dronning Maxima.
Dronning Maxima.
Foto: MEGA
Den hollandske dronning var hoppet i en elegant efterårsfarve, da hun for nylig åbnede en endometrioseklinik ved Reiner de Graaf Hospital i Delft.

Dronning Maxima var sædvanen tro stilmæssigt i topform, da hun tirsdag åbnede en endometrioseklinik i byen Delft.

Den 53-årige dronning var klædt i et sæt, der ved første øjekast kunne ligne en buksedragt, men faktisk så er det et matchende sæt bestående af bluse og bukser.

Queen Maxima during the opening of outpatient clinic of the Dutch Endometriosis Clinic of the Reiner de Graaf Hospital in Delft. 10 Sep 2024 Pictured: Queen Maxima during the opening of outpatient clinic of the Dutch Endometriosis Clinic of the Reiner de Graaf Hospital in Delft. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA1196864_001.jpg) [Photo via Mega Agency]
Maximas sæt er designet af danske Claes Iversen.
Foto: MEGA

Sættet er holdt i en brændt orange nuance, og stilen var gennemført med matchende metallic sko fra Gianvito Rossi og øreringe og clutch i samme farve.

Blusen med flæser og de matchende bukser er designet af danske Claes Iversen, der er baseret i Holland.

Ifølge hjemmesiden Modekoninginmaxima er dronningens unikke hat kreeret af Jolanda. Den er lavet af fjer og er naturligvis holdt i samme nuancer som Maximas gennemførte look.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-11/MEGA1196911_025.jpg
Den unikke hat er lavet af en masse små fjer.
Foto: MEGA

Læs mere om: