17. sep. 2024
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Vender Vild med dans-darlings mon tilbage? Eksperter kommer med en forudsigelse

Anne Laxholm, Karina Frimodt, Jenna Bagge og Morten Kjeldgaard
Anne Laxholm, Karina Frimodt, Jenna Bagge og Morten Kjeldgaard
Foto: Hanne Juul og Dan Mariegaard
Får vi mon et gensyn med de tidligere ”Vild med dans”-stjerner i år?

Det er allerede annonceret, at der er flere kendte ”Vild med dans”-ansigter, som vi ikke får at se i år.

Blandt andet har Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe valgt at stoppe i dommerpanelet, mens sidste års tre finalister, Karina Frimodt, Jenna Bagge og Morten Kjeldgaard, heller ikke er med i år.

Men får vi mon alligevel nogle af de tidligere ”Vild med dans”-darlings at se i programmet i år?

TV 2 har nemlig meldt ud, at der i nogle programmer vil komme gæstedommere på besøg – og i BILLED-BLADETs podcast ”Har du set?” spekulerer journalister og ”Vild med dans”-eksperter Laura Dalgård Hansen og Karina Didriksen i, at der måske godt kunne komme et gensyn med de populære ”Vild med dans”-stjerner:

- Vi har snakket om på redaktionen, at der jo faktisk ikke er nogle af de professionelle dansere, der var i finalen sidste år, som er med i år – altså, Karina Frimodt, Jenna Bagge og Morten Kjeldgaard, som af forskellige grunde ikke er med i år. Det kunne da være sjovt, hvis en eller flere af dem vendte tilbage, siger Laura Dalgård Hansen.

”Vild med dans”-journalisterne mener også, at Silas Holst og Michael Olesen kunne være gode bud på gæstedommere – og de nævner også en anden ”Vild med dans”-darling som et oplagt bud:

- Og så er der jo Anne Laxholm, der har meldt fra som dommer i år, men hun kunne da godt lige fortjene en stor afslutning og tak for 20 sæsoner. Så jeg kunne da sagtens forestille mig, at hun lige kiggede forbi.

Dommerpanelet består i år af tre faste dommere – Lene James Mikkelsen, Marianne Eihilt og Sonny Fredie Pedersen – og derudover vil en række gæstedommere altså kigge forbi i nogle af programmerne.

Tiden vil vise, om det bliver til et gensyn med tidligere professionelle dansere, nydansere eller måske dommere…

Hør særafsnittet af BILLED-BLADETs podcast ”Har du set?” om ”Vild med dans”, dér hvor du plejer at høre dine podcasts – eller lige herunder:

Læs mere om: