James og Adam har lavet 500 retter i Spise med Price: Disse to laver de aldrig igen
Det var tilbage i 2008, at det allerførste afsnit af ”Spise med Price” blev sendt på tv, og dengang havde de to brødre aldrig regnet med, at det ville blive til mere end en enkelt sæson af programmet, som dengang blev sendt på DR 2.
Men James, Adam og deres kærlighed til mad blev en succes, og for tiden kan man se sæson nummer 15 på DR.
Mandag aften var de på besøg i ”Aftenshowet”, og her blev det fortalt, at de to brødre har lavet i omegnen af 500 forskellige retter i programmet.
Mange har været en stor succes, men enkelte gange har James og Adam Price også måttet sande, at selv ikke de kan få alt til at smage godt.
I ”Aftenshowet” blev de begge bedt om at nævne hvilken ret fra programmet, som de aldrig nogensinde vil lave igen, og for James Prices vedkommende faldt valget på posegrød, som var på menuen, da de to brødre var rundt i landet for at lave egnsretter.
- Jeg mener, vi var på Amager og lavede en ret, vi havde gravet os frem til, som hed posegrød. Man lægger noget rugmel på et rent viskestykke og forskellige krydderier, lidt rosiner og ting og sager. Man binder en knude, og så koger man den i frygtelig lang tid, fortalte James Price om retten, der ifølge ham bestemt ikke var velsmagende.
Opskriften på posegrød kan findes her.
Også Adam Price skulle afsløre, hvilken ret han aldrig vil lave igen, og valget faldt på en ret, han eksperimenterede med, da brødrede var på Bornholm.
Adam Price lavede her en nyfortolkning af ’Sol over Gudhjem’, som blev til en is lavet på fløde og røgede sild – det var ikke en succes, selv om nogle lokale fiskere nu godt kunne lide isen.
Opskriften på silde-is kan findes her.
"Spise med Price" kan ses hver mandag på DR1.