26. sep. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed-par i sorg: Claus og Nicoline har mistet deres elskede hund

Nicoline og Claus
Nicoline og Claus
Foto: Lars H. Laursen
Det var en stor sorg for Claus og Nicoline, da de meget pludseligt måtte sige farvel til deres elskede hund, Liva, for få uger siden.

Der er masser af juble over for Claus og Nicoline, som mødte hinanden i ”Landmand søger kærlighed” i 2022.

For et halvt år siden flyttede hun ned på hans gård ved Haslev, og i sommer friede Claus til Nicoline.

Men lykkerusen over at være blevet forlovet blev for en stund byttet ud med sorg, for det er ikke mange uger siden, at de pludselig mistede deres elskede hund, Liva.

Under årets høst blev hun syg og kom på dyrehospital, men der var ikke noget at stille op.

- Hun blev kun seks år og betød meget for os og resten af familien. Det var rigtig trist. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle tude på en mejetærsker, men det gjorde jeg i de dage, fortæller Claus.

https://imgix.billedbladet.dk/2023-09-14/copy-of-20221025_lhl1306-2-2.jpg
Liva blev kun seks år gammel.
Foto: Lars H. Laursen

Også Nicoline, som i dag er med til at passe gården og landbruget, var blevet rigtig gode venner med Liva, selv om de kun nåede at bo sammen i et halvt års tid, så tabet har også været svært for hende.

Parret fra ”Landmand søger kærlighed” havde tænkt, at de ville vente lidt med at få en ny hund, men pludselig opstod muligheden for at få en hvalp, der er i familie med Liva.

- Kyla er 10 uger gammel nu. Hun er en rigtig sød og dejlig hund og følger os overalt, fortalte Claus i starten af september.

- Vi føler lidt, vi har fået to små børn nu, for vi har også fået en killing. Så jeg har fået smag for, hvordan det er at stå op om natten og tørre tis op, sagde Nicoline med et smil i samme forbindelse.

Claus og Nicoline fra Landmand søger kærlighed sæson 9. De private billeder er sendt til BB i forbindelse med historien om deres forlovelse.
Hvalpen Kyla er flyttet ind hos Claus og Nicoline.
Foto: Lars H. Laursen

Læs mere om: