30. jul. 2024
Af Marianne Singer

Nu er det bekræftet: Dronning Anne-Marie og hendes børn deltager i begravelse

Dronning Anne-Marie sammen med sin svigerdatter, kronprinsesse Marie-Chantal, og sin søn, kronprins Pavlos, der alle deltager i prins Michaels begravelse torsdag. 
Dronning Anne-Marie sammen med sin svigerdatter, kronprinsesse Marie-Chantal, og sin søn, kronprins Pavlos, der alle deltager i prins Michaels begravelse torsdag.
Foto: Henry Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix
Talspersonen for den græske kongefamilie bekræfter overfor BILLED-BLADET, at dronning Anne-Marie og hendes børn deltager i prins Michael af Grækenland og Danmarks begravelse på torsdag.

Den græske kongefamilies talsperson, Ivi Macris, bekræfter den græske kongefamilies deltagelse i prins Michael af Grækenland og Danmarks begravelse, der finder sted torsdag den 1. august kl. 11.00 fra Orthodox Church of Saint Theodores i Athen.

Efter begravelsesceremonien bliver prins Michael stedt til hvile i familiegravstedet ved slottet Tatoi ca. 25 km nord for Athen.

- Alle senior-medlemmerne af den Græske Kongefamilie deltager, skriver Ivi Macris til BILLED-BLADET i et skriftlig svar.

Dronning Anne-Marie med børn og svigerbørn

Det betyder, at dronning Anne-Marie vil være tilstede med alle sine børn og deres ægtefæller.

Dermed vil kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal, prinsesse Alexia og Carlos Morales Quintana, prins Philippos og prinsesse Nina være med til begravelsen i Athen.

Derudover er det prinsesse Theodora, der med stor sandsynlighed bliver ledsaget af sin forlovede Matthew Kumar.

Parret skal giftes til september.

Stadig stærkt venskab

Hvorvidt prins Nikolaos har prinsesse Tatiana ved sin side ved begravelsen er uvist.

I april meddelte det græske kongehus på deres hjemmeside, at parret skulle skilles, men fortsat ville bevare en stærk venskabelig forbindelse, også med støtte fra resten af familien.

Prins Michael var oldebarn af danske kong Christian 9. og gik bort den 28. juli i en alder af 85 år.

Læs mere om: