3. aug. 2024
Af Majken Munk

Får familien ham at se mere nu? Jesper Jensen kan ikke dy sig for at svare med et glimt i øjet

Jesper Jensen
Jesper Jensen
Foto: Kaspar Wenstrup
Landstræner Jesper Jensen har sagt farvel til det ene af sine to jobs, og det må alt andet lige give mere tid til familien. Hans udlægning fik smilet frem hos landstræneren.

Det er efterhånden fire år siden, at den tidligere håndboldspiller Jesper Jensen trådte til som landstræner for håndboldkvinderne.

Ved siden af har han også jongleret jobbet som cheftræner i klubben Team Esbjerg. I foråret stoppede han efter syv år klubben for at dedikere sig til landstrænergerningen.

Når man tidligere har brugt tid på to jobs, men så dropper det ene, frigiver det tid.

Selv om Jesper Jensen er en travl mand, mener han ikke, at familien derhjemme, som består af hustruen Lotte og børnene Joachim, Louise og Aksel har mærket meget til det.

- Jeg tror ikke, jeg har set min familie meget mindre end alle andre har. Der er bare mange andre ting, jeg har sagt nej til. Jeg har ikke været med kammeraterne oppe i byen og få en øl. Jeg har nogle gange meldt afbud til den årlige golftur. Det er mere sådan nogle ting, jeg har meldt fra til, fortalte landstræneren til BILLED-BLADET før OL og kunne ikke dy sig for en kommentar, der fik smilet frem:

- Min egen familie med børn og kone – nu skal jeg passe på, hvad jeg siger – men jeg tror ikke, de har lidt overlast. De gider sgu heller ikke se mig mere alligevel, uddybede han grinende.

Landstræneren mødte sin hustru, da de var bare 18 år gamle. Både Jesper Jensen og Lotte Haandbæk har en fortid som håndboldspillere.

Læs mere om: